Uw BHV
WWW uw-bhv.nl

       Wij doen meer        Wij doen meer        Wij doen meer        Wij doen meer
BHV: foto 1 van 3
BHV: foto 1 van 3
BHV: foto 1 van 3

Ontstaan van UW-BHV

Na met regelmaat te zijn ingehuurd door andere bedrijven als instructeur ben ik, Max van der Zande, op 1 maart 2010 mijn eigen bedrijf gestart. Mijn bedrijf houdt zich bezig met het verzorgen van opleidingen, trainingen en oefeningen op het gebied van de bedrijfshulpverlening.

De Naam UW-BHV

Deze is gekozen omdat wij onze trainingen en oefeningen aanpassen aan UW wensen. Zo zullen wij voordat we aan een herhalingles of training cyclus beginnen met u in gesprek gaan over uw calamiteiten- /ontruimingsplan, de opbouw van uw BHV- organisatie en procedures. Uiteraard moeten wel de verplichte onderdelen in de trainingen zitten. Vandaar de naam UW-BHV.

Eigenaar

Max van der Zande geboren en getogen in Deventer en nu parttime werkzaam bij Saxion als stafmedewerker Arbo-veiligheid. De andere uren ben ik in mijn eigen bedrijf werkzaam. In de periodes voor Saxion ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij de Nederlandse Diepdruk Industrie (tegenwoordig Roto Smeets) waar ik tevens bevelvoerder was bij de bedrijfsbrandweer. Daarna 13 jaar werkzaam geweest bij Ajax brandbeveiliging en 12 jaar bij Brandweer Deventer als vrijwilliger. In 1999 ben ik bij Saxion gaan werken en houdt me daar hoofdzakelijk bezig met de bedrijfshulpverlening en alle aanverwante zaken. In 2007 ben ik gecertificeerd als instructeur door de NIBHV. Ik wil graag mijn ervaringen inzetten voor andere bedrijven om UW bedrijfshulpverlening op peil te houden of naar een hoger niveau te brengen.

Wat kan UW-BHV voor u betekenen?

Het is een bedrijf dat zich specialiseert in het geven van BHV opleidingen, herhalingslessen en trainingen/oefeningen aan de hand van Uw wensen. Tevens kunnen wij u adviseren over het opzetten van een BHV-organisatie. Wij werken in een gemoedelijke sfeer en geven de BHV’ers de ruimte om zich te kunnen ontwikkelen volgens uw wensen. De herhalingslessen en trainingen worden door ons voorbereid aan de hand van uw plan en procedures. Als u speciale wensen kenbaar maakt zullen wij die zoveel mogelijk verwerken in de lesstof.